Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Klanten Service


Retourneren van incomplete/beschadigde/defecte producten.

Mocht u onverhoopt een product van ons ontvangen dat niet compleet is, beschadigt of niet naar behoren functioneert dan kunt u het volgende doen.

Nieuwe LEGO
LEGO geeft een uitstekende fabrieksgarantie op al haar producten. Voor problemen met nieuwe LEGO dozen kunt u dan ook het beste contact opnemen met de klantenservice van LEGO. LEGO heeft een Nederlandstalige klantenservice met een gratis nummer. Het nummer is 00800 5346 5555 (eventueel met 1655 ervoor, als gratis nummers zijn geblokkeerd)
Indien gewenst kunnen wij ook uw belangen bij LEGO behartigen, maar vaak neemt dat wel meer tijd in beslag.

Gebruikt LEGO
Een groot deel van assortiment bestaat uit gebruikt LEGO. Aangezien dit gebruikt LEGO is het mogelijk dat ze een beetje verkleurd zijn en/of er wat krasjes op zitten. Dit zien we dan ook niet als defect en zullen daaromtrent geen stappen ondernemen.
Mocht u, ondanks ons uiterst zorgvuldig uitzoekwerk, beschadigde blokjes tegenkomen of blokjes die missen, neem dan even contact met ons op. We zullen dan ons best doen het zo snel mogelijk op te lossen.

De Blokkentrein
Over Ons
Bedrijfsgegevens
Privacy Policy en Cookies
Algemene Voorwaarden
Klantenservice
Neem contact op
Bestelling Annuleren
Bestelling Retourneren
Defecte/incomplete Artikelen
Volg ons
Facebook

LEGO, het LEGO logo, het Minifiguur, DUPLO, MINDSTORMS, LEGENDS OF CHIMA en HEROICA zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2014 The LEGO Groep.